Skip links

Varstvo osebnih podatkov

Pravno svetovanje

Varstvo osebnih podatkov

Lastnik in zbiratelj podatkov spletne strani je Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja, Breznica 1, 4274 Žirovnica. Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja se zavezuje k ščitenju zasebnosti uporabnikov spletne strani ter k skrbi za optimalno tehnološko podporo tej varnosti. Vaše sporočilo je napisano v slovenskem jeziku in bo hranjeno pri Odvetnici Anji Kostanjevec Kravanja v pisni ter elektronski obliki in obravnavano kot poslovna tajnost. Prenos vseh osebnih podatkov je zaščiten z varnim SSL protokolom.

 

Privolitev

Z uporabo spletne strani odv-akk.si uporabnik soglaša z načini uporabe podatkov, ki so opisani v izjavi o zbiranju osebnih podatkov. S poslanim sporočilom preko kontaktnega obrazca uporabnik dovoljuje, da Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2). Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja zagotavlja, da osebne podatke uporabnikov spletne strani odv-akk.si in vse ostale podatke zbrane v postopku sporočila preko kontaktnega obrazca ščiti pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni.

 

Zbiranje osebnih podatkov

Za poslano sporočilo preko kontaktnega obrazca odv-akk.si uporabnik navede ime in priimek, e-mail naslov, telefonsko številko, področje zanimanja ter lastno sporočilo. Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na spletni stranki odv-akk.si. Ponudnik te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne strani odv-akk.si. in optimizacijo. Vse zbrane osebne podatke bo upravljavec osebnih podatkov varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2), Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ostalo zakonodajo in predpisi. Zbrani osebni podatki se bodo obdelovali samo za potrebe poslanega sporočila preko kontaktnega obrazca ter za namene, za katere bo dal posameznik izrecno privolitev.

 

Razkritje osebnih podatkov

Ponudnik (Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja) brez privolitve uporabnika ne bo razkril njegovih osebnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, ko je to potrebno zaradi skladnosti s pravnimi obveznostmi, ki jih nosi Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja Kljub dostopu do Vaših podatkov, ki ga v takšnem primeru imajo tretje osebe, pa jih le-te ne smejo uporabljati v nobene druge namene kot je omenjena storitev svetovanja ter jih morajo ne glede na to obdelovati v skladu z veljavnim zakonom o varovanju osebnih podatkov, razen v primeru Vaše eksplicitne privolitve v drugačen tip obravnave. Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

 

Piškotki

Ta spletna stran vsebuje t.i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani. Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani. Za namene statistike si Odvetnica Anja Kostanjevec Kravanja pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika, predvsem pa ne pridobiva IP naslova obiskovalcev. Kakršnokoli spremembo upravljanja spletne strani bomo objavili na tem mestu. Strežnik, na katerem se nahaja ta spletna stran, je ustrezno zavarovan.

 

Veljavnost

Vsa določila o zagotavljanju varnosti vaših osebnih podatkov se nanašajo zgolj na uporabo v okvirih spletne strani odv-akk.si in ne veljajo za strani, do katerih je moč dostopati preko povezav, ki jih je moč najti na odv-akk.si. Strani, do katerih je moč dostopati preko teh povezav imajo svoja določila o varovanju osebnih podatkov, s katerimi se seznanite pred uporabo spletne strani.

 

Stroški v povezavi z uporabo telekomunikacijskega sredstva

Potrošnika klici na telefonsko številko (+386 (0) 4 62 06 215) bremenijo le osnovna cena telefonskega pogovora, ki jo zaračunava telekomunikacijski operater.

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. – V primeru pritožb, sporov, težav, se uporabnik lahko obrne na telefonsko številko +386 (0) 4 62 06 215, ali po elektronski pošti na info@odv-akk.si. Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@odv-akk.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Na vse pritožbe se ponudnik odzove po elektronski pošti ali telefonsko v najkrajšem možnem času in v okviru zakonskih obvez glede na vrsto pritožbe.

🍪 Z uporabo te spletne strani se strinjate z piškotki.